Jordi Moliner, regidor i Coordinador de l’Àrea de Recursos Humans i Governació de Compromís Vinaròs, informa que hi ha serveis que durant estos anys els equips de govern han exterioritzats apostant per empreses privades amb la consigna d’estalviar diners a l’ajuntament. Nosaltres apostem per recuperar estos serveis per a que siga la Brigada de Serveis Municipal o les empreses del poble qui les facen.
Moliner continua dient: ”cal donar valor als serveis públics i a les persones que treballen en l’ajuntament per ser ells els primers en donar la màxima dedicació i atenció a les persones; este és el nostre compromís si tenim acció de govern. Cal revisar quins dels serveis que avui en dia se fan per empreses externes poden tornar a fer-se per l’ajuntament o per empreses del poble”.


Des de Compromís Vinaròs es proposa els següents serveis per que siga l’ajuntament qui els faça:
1.- Recuperar el servei de neteja de platges, se disposa de la maquinària suficient per a realitzar aquest servei de neteja poden aconseguir ajudes i convenis amb altres administracions per a contractar contractar persones majors de 55 anys o amb necessitats especifiques.
2.- Recuperar la brigada verda, no fa falta contractar a cap empresa externa a l’ajuntament ja que la ferramenta, els vehicles i el personal pot ser de la brigada de servei.
3.- Crear la brigada d’asfalt, la qual treballarà tant pel casc urbà com per als camins rurals.
4.- Parcel·larem el servei de jardinera, per a que siguen les empreses del poble qui facen el manteniment i poda dels jardins municipals i no una empresa de fora on els beneficis no repercuteixen al nostre poble.
Jordi Moliner, acaba dient: ”si recuperem tots els serveis possibles tindrem un considerable estalvi econòmic i una major qualitat en el servei del que hi ha ara. Si parcel·lem alguns serveis per a petites empreses ajudarem al teixit empresarial local, situació que també repercutirà per a benefici de la nostra ciutat. I per suposat aquestes mesures no tenen per que incrementar el preu del serveis, doncs els preus els continuaran ficant els tècnics”.