Regidora de Vinaròs, Paula Cerdà, amb Joan Baldoví a la fira Agromoció.
Regidora de Vinaròs, Paula Cerdà, amb Joan Baldoví a la fira Agromoció.

Este diumenge 7 de maig Vinaròs ha rebut la visita del diputat Joan Baldoví, qui és alhora candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana en els propers comicis. Baldo, que ha recorregut més de 25.000 kilometres en els últims mesos amb la seua “baldoneta”, ha afegit Vinaròs dins la seua ruta.

La visita ha estat marcada per la celebració de la fira local “Agromoció”, que va recuperar el prestigi durant la feina que va fer Compromís per Vinaròs en la passada legislatura al gestionar la regidoria de Medi Ambient. Baldo, acompanyat per la nostra candidata a l’alcaldia Paula Cerdà i altres membres del col·lectiu local, han visitat els diferents negocis participants en la fira coneixent de primera mà l’estat dels seus negocis i les inquietuts que tenen.

En acabar, s’han traslladat al pub Sanse on s’ha oferit un espai de trobada obert a la ciutadania en el qual la ciutadania s’ha apropat a saludar, parlar i preguntar diferents aspectes tant als candidats Baldoví i Cerdà. També s’ha oferit un refrigeri gratuït entre els assistents i conegut de primera mà aspectes polítics sobre el programa electoral autonòmic, el local i sobre la propera substitució de Baldo al Congrés dels diputats.

La propera setmana el col·lectiu de Compromís per Vinaròs ha organitzat una nova trobada amb candidats autonòmics que, properament, desvetllarem.