Continuem traslladant al plenari més dubtes i interessos per part de la ciutadania. A continuació, enumerem les preguntes:

  1. Una veïna ens pregunta que quan tardaran en iniciar-se els tractaments de prevenció del mosquit tigre com a conseqüència de l’arribada de temperatures elevades. I també volem preguntar que quan s’iniciarà la campanya de prevenció per a la ciutadania?
  2. Deprés dels mesos que han passat des que es va aprovar la nostra moció sobre la creació d’una Taula de Benestar Animal, preguntem quan es crearà dita Taula?
  3. Pel que fa al prec fet el passat mes de gener relacionat en el volum elevat al recinte de les casetes de Carnaval, preguntem quants controls de volum s’han fet durant Carnaval, quins resultats s’han obtingut i quines mesures s’han pres.
  4. Veïns de la Costa Sud ens han demanat que traslladem la següent pregunta; com afectarà la construcció de l’espigó de la Punta del Surrac a la Costa Sud i al barranc d’Aiguaoliva?
  5. I, després de vore que ja està quasi a punt de finalitzar les obres del C/ Andalusia, alguns veïns ens han preguntat pels criteris que s’han segut per a plantar els arbres ja que hi ha trossos amb molts metres de distància sense i altres que sí en tenen.

Pel que fa a precs, hem traslladat la necessitat que l’Ajuntament realitze el tràmit pendent d’adhesió a la Xarxa Isonomia de Municipis per a la igualtat de gènere i la prevenció de la violència contra la dona. Aquest punt s’incloïa dins la moció del 25N que vam presentar al passat ple de novembre del 2019 i que, a dia d’avui, encara queda pendent a realitzar-se tal i com se’ns ha notificat per part de la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I.