En aquest plenari la nostra regidora Paula Cerdà ha exposat les següents preguntes:

 • Veïns que passegen per la zona del riu ens han enviat fotos de l’estat d’aglomeracions i d’exposició al públic de les paradetes dels Hippies. Ens pregunten que qui regula i controla estos comerços? Ens han comentant que no hi ha visible gel desinfectant, ni policia controlant res i clients en en la mascareta baix del nas. 
 • Hi ha control per part d’algú pel que fa a la neteja i desinfecció de les atraccions de la fira entre torn i torn?. A més, també ens pregunten si; s’està continuant desinfectant estes zones de joc per tot el poble? 
 • Quines conseqüències tindrà per a la costa sud i, a la zona de la cala d’Aiguaoliva i cala Puntal, la construcció dels tres  espigons nous projectats a la zona del Surrach de Benicarló. (Pregunta pendenta de resposta d’un plenari anterior).
 • L’Ajuntament s’ha informat i assegurat que l’ús del Tentadero i els usuaris que l’utilitzen complisquen la normativa aprovada el passat dia 18? Sabem que en el cas dels recintes privats s’ha d’assegurar el responsable però en celebracions públiques com seran les graduacions acadèmiques o festes multitudinàries que es realitzaran, també s’hauria d’implicar l’Ajuntament, no?
 • Usuaris del parc de calistenia del passeig Fora Forat ens han dit que s’han vist rates per eixa zona. S’ha fet o penseu fer alguna actuació per a reduir presència d’aquestes? 
 • Quan s’instal·laran els cartells en els diferents accesos (plaça de bous, hotel Crystal Park, hotel Roca, etc) de la Cosat Sud i la presència del carril bici? És una mesura necessària, pendenta i que vam presentar al juny.
 • Un veí de la placeta Sant Sebastià ens ha informat que les dos places de minusvàlids que hi ha estan ocupades permanentment per dos vehicles sense complir amb la regulació del temps d’aparcament que les regula. Una esta ocupada des de fa una setmana i l’altra des de fa dos dies. També ens comenta que ha trucat als municipals per a comentar que no pot utilitzar eixes places per estos vehicles que no es mouen i que la resposta és que ho controlaran però els cotxes continuen igual com si fos un aparcament sense reservar.
  Per tant, hi ha una patrulla diària específica que, a banda de vigilar altres aspectes del poble, s’encarrega de vigilar l’estacionament en estes places reservades? I, si no és el cas,  
 • Per què es manté l’horari d’atenció reduït a l’oficina de Correus?

També ha sol·licitat els següents precs:

 • La creació d’una patrulla de la Policia per assegurar que es complisca la normativa d’ús de les zones d’aparcament reservades per a persones i que sols les utilitzen les persones que sí tenen la targeta adequada.
 • L’ampliació de l’horari d’atenció al públic de l’oficina de Correus el dissabte de matí i, com a mínim una o dos vesprades a la setmana si no es possible tots els dies un altra vegada.
 • Instal·lar els cartells advertint del fons rocós que han desaparegut com a conseqüència dels temporals (zona propera al port dins la platja del Fortí i a la cala del costat dels Cossis que està al carrer Donzella).

A continuació tens la possiblitat de visualitzar la seua intervenció.