Millorar la vida de les persones és l’objectiu principal de la coal·lició Compromís per Vinaròs. Millorar, perquè cal enriquir i facilitar la nostra forma de viure i sentir Vinaròs. Millorar, perquè volem que l’accessibilitat i la inclusió siguen els fonaments principals per a la propera legislatura. Millorar, perquè encara queda molt per fer en els propers 4 anys.

Fent la vista arrere podem comprovar quantes realitats i fets han sigut capaços de fer els 2 regidors que hem tingut treballant dins l’Ajuntament.

Per aquest motiu, a continuació deixem a la vostra disposició el programa realitzat entre els vinarossencs i vinarossenques que ens han fet arribar les seues propostes. També, amb la participació activa dels components que configuren la nostra llista. Perquè unint-nos tots serem #imparables.

En el següent enllaç tens accés al programa versió curta. Curt ja que està adaptat seguint el sistema de lectura fàcil per tal de facilitar la lectura i comprensió a les persones amb discapacitat intel·lectual. Així doncs, s’explica de forma concreta i precisa algunes de les nostres propostes per a cada àmbit de treball.

 

 

 

Símbol de text adaptat en lectura fàcil.

 

El nostre programa en versió extensa podreu obtindre’l en el següent enllaç.