Millorar la vida de les persones és l’objectiu principal de la coal·lició Compromís per Vinaròs. Millorar, perquè cal enriquir i facilitar la nostra forma de viure i sentir Vinaròs. Millorar, perquè volem que garantir els drets bàsics de tota la ciutadania (dret a l’habitatge, la salut, l’accès a l’ocupació…) i fer de la nostra població un espai més sostenible durant la propera legislatura. Millorar, perquè encara queda molt per fer en els propers 4 anys.

Fent la vista arrere podem comprovar quantes realitats i fets hem sigut capaços de fer en els últims dos anys des que vam entrar a l’equip de govern amb una única regidora; la Fira de Nadal, l’inici de campanyes de consienciació pel benestar animal, l’oferta d’activitats per cuidar la salut mental per a la joventut, l’oferta de vesprades sense estimuls a la fira durant les festes d’estiu, la programació de concerts en valencià, etc.

Per aquest motiu, a continuació deixem a la vostra disposició el programa realitzat entre els vinarossencs i vinarossenques que ens han fet arribar les seues propostes. També, amb la participació activa dels components que configuren la nostra llista. Perquè unint-nos aconseguirem treballar per tot el que importa.

En el següent enllaç tens accés al programa en versió curta. Curt ja que és una selecció d’algunes propostes de diferents àrees escrites de forma clara i concreta, per tal de facilitar la lectura i comprensió a la ciutadania.

El nostre programa en versió extensa compta amb més de 200 propostes, explicades amb més detall en cada una de les àrees de govern i que tenen en compte aportacions també fetes per la ciutadania al llarg de les paradetes informatives que hem anat fent en els ultims mesos. Podeu tindre accés al document des del següent enllaç comprom.is/9L15OS.