Compromís per Vinaròs demana que s’amplien els cartells informatius i conservació de la serra de l’Ermita

Domènec Fontanet, “recollim les queixes de varies persones les quals ens han traslladat la seua preocupació pel fet de veure com tots els caps de setmanes en la Serra de l’Ermita de la Misericòrdia hi ha persones que fan fogueres fora del lloc permès per l’ajuntament amb el conseqüent perill que pot comportar per a la flora i fauna en cas d’incendi”.

El regidor del Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament de Vinaròs, Domènec Fontanet, lamenta que haja persones que realitzen el corresponent escrit dirigit a l’ajuntament per a demanar els permisos per fer foc als torradors habilitats i mentre tant, hi ha persones que fan foc al mig de la serra, sense que ningú els diga res. No son conscients del perill que pot comportar aquest tipus de conducta irresponsable per al medi natural.

Segons Fontanet, “potser que en algunes ocasions la Policia Local, gràcies a les denuncies de persones que veuen el perill d’incendi, puge a l’Ermita per alerta de la prohibició de fer foc en zones que no estan habilitades, però, una vegada se’n van tornen a les mateixes. En aquestes ocasions s’ha de ser més contundent i anteposar el gran valor natural que tenim i del qual podem gaudir tots els vinarossencs“.

El regidor vinarossenc continua dient no pot haver ninguna excusa per a fer foc fora de la zona habilitada per això, des de Bloc/Compromís, “s’ha demanat al departament de Governació que augment la vigilància per part de la Policia Local sobre tot en cap de setmana que hi ha més gent, per a que se respecten les normés de conservació i prohibició de fer foc fora dels llocs habilitats per l’ajuntament. A més, augmentar la quantitat de cartells informatius de “Prohibit fer foc” que hi ha als accessos i col·locar un cartell explicatiu de les normés d’ús i conservació de l’entorn de l’Ermita senyalitzant, a més, els punts d’interès de restes arqueològiques, les diferents rutes a peu, les illes de contenidors de reciclatge, punts d’aigua, zones d’esbarjo i de descans i punts d’interès mediambiental”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *