Compromís Vinaròs veu factible entrar a formar part d’un govern de polítiques de canvi a Vinaròs

Domènec Fontanet: ”en la primera reunió celebrada amb els components de Tots i Totes Som Vinaròs, s’han  intercanviat punts de vista sobre com han de ser els mecanismes de decisió i gestió municipal. En aquest sentit cal dir que totes dues formacions hem coincidit en donar la màxima participació en les diferents àrees a gestionar, mantenint uns mínims d’autonomia.  Per què el que ens uneix és la possibilitat de formar part d’un govern de polítiques de canvi, i la coincidència de molts punts del programa electoral, consolidant les bases del que serà el document marc del pacte de governabilitat”.

Des de Compromís Vinaròs també hem volgut traslladar que:’’la nostra intenció es donar suport a un alcalde de la llista més votada, en aquest cas, de Tots i Totes Som Vinaròs, arribant a un acord de governabilitat i estabilitat per als quatre anys d’aquesta legislatura posant per davant els interessos de Vinaròs i de la seua gent. No posarem per davant els personalismes ni volem llevar la il·lusió a totes aquelles persones que han confiat donant el seu vot per a que haja un canvi alhora de fer política al nostre poble i al País Valencià’’.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. francisco diu:

    Si al camvi per vinaròs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *