Elecció per unanimitat dels nou secretari local i secretari d’organització de la Coalició Compromís Vinaròs.

L’Assemblea de Compromís a la capital del Maestrat, que va tindre lloc el passat dia 9 d’abril, a la seu del col·lectiu, al carrer Carme, num.4. Va escollir per unanimitat els nous Secretari Local i Secretari d’Organització.

 Secretari Local  :  Antoni Josep Zaragozà Sorlí.

Secretari Organització:   Marcos Jovani Agramunt.

El  portaveu local, Jordi Navarrete va assegurar que les línies de treball dels dos nous secretaris que s’integraran a l’executiva, seran continuació de les línies que ja portava   a terme l’executiva.

Afirmà també que Compromís Vinaròs es presenta com una proposta que s’acosta a la realitat i que té tres eixos fonamentals que articulen la iniciativa política d’aquest projecte. Aplicar el sentit comú i la política en positiu. Volem estar al costat de les persones, prioritzant sempre millorar el futur de Vinaròs i de les seves veïnes i veïns. Guiats pels principis de solidaritat, igualtat en la pluralitat, sostenibilitat i foment de la participació democràtica.

toni i marcos

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *