Celebració de la diada del País Valencià a Vinaròs.

Vinaròs s’ha afegit a la llarga llista de poblacions valencianes que ha celebrat el 9 d’Octubre amb actes.

Aquest matí, i com ja és tradició, la nostra regidora Paula Cerdà ha assistit juntament amb altres membres de la corporació i representants dels cossos de seguretat a l’ofrena al monument d’en Jaume I ubicat a l’inici del passeig que porta el seu nom (rodona de davant el Cafè Vilet).

En aquest acte també hi han assistit les dames i els cavallers d’enguany, els quals han depositat rams al peu de l’estàtua.

També hi ha participat la colla de Tabaleters i Dolçainers de Vinaròs mitjançant una cercavila i una actuació. Per a finalitzar l’acte, ha format part la rondalla vinarossenca Mar i Terra, la qual s’ha estrenat públicament fent mostra dels seus cants.

Des de Compromís per Vinaròs volem agrair tota la participació ciutadana i d’entitats en un dia com el d’avui no sols pel caire festiu, sinó també per mantindre vius els nostres orígens històrics i la cultura. Cal donar suport a les entitats culturals per a evitar la pèrdua de les nostres arrels. Perquè si algun dia arribés a ocórrer, els valencians haurem perdum part de la nostra identitat.

 

Arxivat en: Cultura i Educació, Festes, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *