Compromís per Vinaròs critica la política ecológica elitista del nou govern.

La nostra regidora, Paula Cerdà, considera la mesura desigualitària entre la ciutadania.

El consistori de Vinaròs va presentar la setmana passada via xarxes socials una de les mesures inclosa dins la campanya Vinaròs sense plàstics. A més a més substituir els gots de l’edifici consistorial per gots de cartró, la regidoria de Transició Ecològica ha comprat un lot de 400 botelles de vidre reutilitzables amb funda protectora serigrafiada que han estat repartides entre els vint-i-un regidors més treballadors de l’Ajuntament, deixant de banda la resta de la ciutadania.

Cerdà ha expressat el seu malestar per la mesura ja què “en canvi d’impulsar que tota la ciutadania deixe de comprar botelles de plàstic i fomentar les botelles reutilitzables, la mesura sols beneficia a certes persones pel fet d’estar treballant dins l’ajuntament”. La proposta té un bon transfons però està mal dissenyada segons Cerdà perquè “no podem estar gastant els diners de la ciutadania en coses que després són per a ús privat i no per a tots, com podria ser tornar a instal·lar més fonts per a beure pels carrers”.

Per altra part, la regidora recorda que la lluita per reduir el consum de plàstics està en mans de tots i que molts regidors no donen exemple; “no té sentit que ens regalen unes botelles per a que gastem i que després al plenari continuaven les taules plenes de botelles de plàstic una altra vegada”.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *