Passades les eleccions del #28M, des del col·lectiu local de Compromís volem agrair la confiança i cada un vots que heu depositat en Compromís i en nosaltres. En esta ocassió, el repte ha sigut molt important per tal de mantindre o augmentar el número de regidors de la nostra coalició a nivell local. I, gràcies als 744 vots que hem obtingut, ens mantenim i quasi aconseguim el segon regidor tal i com ens proposavem.

A nivell local, felicitem al PSPV-PSOE per haver guanyat les eleccions però ens entristeix la pèrdua de representació de les esquerres alhora. La societat vinarossenca ha parlat i, en esta ocassió, ha donat suport també a l’ultradreta la qual s’estrena com representació ciutadana reconeguda legalment. La clau per revalidar un govern local d’esquerres recau sobre el Partit Independent de Vinaròs (conegut com PVI) i, des de Compromís, farem allò que estiga a les nostres mans per tal d’afavorir-ho i evitar l’entrada de l’ultradreta al govern municipal.

En canvi, a nivell autonòmic, el recolzament ha estat molt major en xifres i també volem agrair tots els vots que ens heu depositat tot i que no han sigut suficients per a mantindre el Botànic i revalidar-lo per tercera vegada. Ens enfrontem a un canvi d’administració on l’accés de la dreta, amb el recolzament i possible participació activa en el govern per part de l’ultradreta, fan perillar les polítiques de benestar i avantatges socials aconseguits al llarg d’aquests anys. I per això, tant a nivell local com autonòmic, anem a treballar des de ja per a reforçar i evitar la destrucció i pèrdua de drets socials guanyats fins ara.

Ara, sols queda esperar a les negociacions i informacions que es concreten per tal de continuar treballant per tot el que ens importa: Vinaròs i la seua ciutadania.