Compromís Vinaròs proposa wiffi gratuït a l’Hospital Comarcal i a la Platja del Fortí i Fora Forat

Marina, coordinadora de l’Àrea d’Economia de Compromís diu: ”som conscients de la importància d’internet a la nostra vida diària, ja siga per qüestions d’oci, treball, comunicacions, etc. Per això, des de Compromís Vinaròs proposem oferir a tot el recinte de l’Hospital Comarcal de Vinaròs cobertura Wiffi gratuït, així com a la Platja del Fortí, dos llocs del nostre poble on poder estar connectats a internet pot servir per facilitar les comunicacions i apostar per oferir un bon servei com a capitalitat comarcal”.

La coordinadora de Compromís segueix dient, “pensem que l’Hospital és un lloc on moltes persones passem llarg temps, ja siga per malaltia o bé per ser acompanyants dels malalts. Fins ara no se disposa de connexió a internet en les instal·lacions per als usuaris amb una xarxa que puga donar cobertura a les necessitats de feina o d’oci. Els serveis gratuït de connexió que proposem seriem per a navegació web, consulta de correu electrònic i missatgeria instantània, no estan permès les descàrregues d’arxius”.

Marina continua dient: ”a més, també volem ampliar aquest servei de connexió gratuïta a internet a tota la Platja del Fortí i Fora Forat poder beneficiar als vinarossencs que anem a la platja, i a tot el turisme que ens visita durant l’època estival. El funcionament per accedir a la xarxa Wiffi, l’usuari haurà de fer un clic a “Me gusta” al Facebook de la pàgina oficial de Turisme de Vinaròs i ja serà possible navegar gratuïtament per la xarxa, ja que no serà necessari introduir ni clau d’usuari ni clau d’accés”.

Per finalitzar, la coordinadora de l’àrea econòmica diu: ”un altre dels servei que volem oferir als vinarossencs i turistes que vagen a la platja és disposar del servei de taquilles per a poder gaudir d’un passeig o d’un bany amb la tranquil·litat que dona pensar que les teues pertinències estan segures”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *