Compromís Vinaròs aposta per un Vinaròs 100% accessible

Manuel Martinez, coordinador de l’àrea de Benestar Social de Compromís: “abordar en valentia les barreres que ens trobem les persones amb mobilitat reduïda en edificis públics i la falta de sensibilitat vers les persones amb alguna discapacitat ha fet que proposem una serie de mesures que facilitaran la vida a moltes persones i així aconseguirem entre tots un Vinaròs 100% accessible. Aquest és el meu compromís com a candidat a les properes eleccions municipal”.

El coordinador de Compromís segueix dient, “durant aquests mesos de treball hem detectat que s’ha d’eliminar de forma progressiva les barreres arquitectòniques en els edificis i espais públics (plataforma per pujar a l’ajuntament, dependències policials, entrada a les dependències de Benestar Social i al despatx de la regidora, etc). Vigilarem que tots els habitatges de nova creació siguen accessibles per a totes les persones (entrades als edificis, ascensors amples). Dotarem d’una subvenció del 50% del cost per a les adaptacions necessàries per facilitar l’entrada als edificis ja construïts, per a mantenir la convivència amb els majors i també amb els membres amb algun tipus de discapacitat”.Recibidas_Susy /

A més, se crearà un grup d’assessorament per al departament de planificació urbanística, composat per persones amb discapacitat sensorial i física, per tenir en compte al col·lectiu de persones grans i amb mobilitat reduïda, alhora de dissenyar nous espais públics (jardins, places, carrers, …)
I com a última proposta, se col·locarà un aparell de jocs en tots els parcs infantils per a discapacitats. Estem parlant de 8 a 10 parcs infantils en tot el poble.
Per tant, des de Compromís de Vinaròs instem al sentit comú en els responsables polítics que dirigixen el nostre poble per a què, entre tots, Vinaròs siga 100% accessible.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *