Domènec Fontanet, candidat a l’Alcaldia de Vinaròs per Compromís assegura que: “s’ha de canviar de mentalitat a l’hora de desenvolupar el PGOU ja que els condicionants econòmics i la davallada de les construccions d’habitatges fa que s’haja d’iniciar una Nova Planificació Urbanística al nostre poble. El desdoblament de la N-340 és el punt de partida per a començar esta nova planificació sent conscients que serà la ciutadania la que decidisca com es durà a terme.
El candidat de Compromís Vinaròs segueix dient, “aplicarem un urbanisme racional, pensant per a les persones i no per als urbanitzadors i especuladors; la qualitat de vida és innegociable. Un urbanisme adaptat a les necessitats del poble, sense obres faraòniques innecessàries que arruïnen el pressupost social. Un urbanisme participatiu, on siguen les persones les que decidisquen i no l’Alcalde de torn, Vinaròs ha de ser el que els vinarossencs vulguen, governe qui governe. Un urbanisme sostenible i protector del medi ambient, del paisatge, del patrimoni històric i del casc antic”.
Fontanet diu, “apostem per crear un Parc Natural a Sòl de Riu fent visitable la seua Torre aplicant les transferències d’aprofitament. El Barranc d’Aigua Oliva i la part alta de la serra de l’Ermita d’ús public i sense edificacions. I protegir les Soterranyes pel gran valor etnològic i medi ambiental que posseeix”.


Per acabar, el candidat Domènec Fontanet de Compromís Vinaròs diu: “s’ha de fer un estudi sobre l’impacte econòmic que suposarà el nou desdoblament de la N-340 on es puguen instal·lar nous negocis per fomentar l’activitat econòmica i una sortida de la l’AP7 a l’alçada de la carretera de Morella CN-232. Tot això amb la participació de la ciutadania mitjançant consultes”.