Presentem les activitats d’estiu

La Regidoria de Turisme de Vinaròs ha preparat una variada programació d’activitats destinades tant als veïns de Vinaròs i comarca, com als turistes que ens visiten durant aquestes dates. Durant el mes de juliol, es torna a apostar per activitats que han comptat amb una acceptació notable en altres anys.

Com a eixos principals figuren els esports d’estiu a la platja (ioga, aeròbic i cubà), el cicle de concerts al Santuari de la Misericòrdia, el cinema a la fresca -amb dues sessions a la carpa de l’Avinguda de l’Atlàntic i dos en el JJ Cinema-, la Mar de Circ, la Biblioplatja i el calendari gastronòmic habitual, amb les Jornades de Cuina del Llagostí de Vinaròs i el Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs, com a protagonistes. El regidor de Turisme, Domènec Fontanet, destacava que “són activitats que han funcionat bé, el que demostra la bona feina que s’ha desenvolupat a la Regidoria, i seguirem apostant per elles encara que, en properes temporades, imprimirem el nostre segell a la progamació” . Fontanet insistia en “la gran quantitat de públic que pot trobar activitats a la seva mida, en aquesta àmplia programació, tant veïns de Vinaròs com a visitants”.

Com a novetats a destacar, Vinaròs recupera el parc aquàtic que ja va acollir uns estius enrere encara que, en aquest cas, s’instal•larà a la platja de Fora Forat, a partir del dilluns 27 de juliol, mentre que, a l’agost, estarà ubicat a la platja del Clot. Un altre dels aspectes innovadors serà la introducció de visites teatralitzades, a càrrec de l’empresa Turiart i destinades sobretot al públic familiar, tal com indicava el tècnic de Turisme, Gabriel Quesada, i que se sumen als tallers històrics guiats a càrrec de Amics de Vinaròs. Altres actes organitzats per entitats i que completen la programació són el XIV Cicle de Curtmetratges Agustí Comes, concert organitzat per Joventuts Musicals, exposició de vehicles antics organitzada per Motor Clàssic Vinaròs o el XX Aplec d’Instruments Tradicionals. Els fullets desplegables amb tota la programació preparada per la Regidoria de Turisme poden trobar-se en la Tourist Info, editats en castellà, valencià, francès i anglès.

Arxivat en: Cultura i Educació, Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *