Dinamització lingüística

L’Ajuntament de Vinaròs repartirà bosses de paper amb vocabulari de fruita i verdura en valencià

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha concedit una subvenció de 1.867,58 euros a l’Ajuntament de Vinaròs per a la realització d’activitats de promoció de l’ús del valencià. En l’apartat de campanyes s’ha subvencionat la proposta d’edició de bosses de paper per a fruita i verdura amb un vocabulari elemental per tal de distribuir-les entre fruiteries i verduleries, tant ubicades al mercat municipal com a altres llocs de la ciutat. El fet que siguen bosses de paper fa doblement atractiva la campanya, ja que a més a més de la promoció lingüística implica un compromís amb el medi ambient. Ja s’està treballant per a poder iniciar la distribució de les bosses després de l’estiu.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *