El proper dilluns 9 de setembre, centenars de nens i joves vinarossencs inicien un nou curs escolar. Moltes de les famílies vinarossenques han de previndre les despeses que suposa aquest inici escolar tant en els centres d’educació infantil i primària com els instituts tot i les condicions econòmiques familiars en què es troben.

Des de Compromís coneixem molt bé les dificultats que suposa la inversió tan forta durant aquest mes i, per aquest motiu, des del col·lectiu de Compromís per Vinaròs hem iniciat la campanya nomenada “Tornada a l’escola solidària” amb el propòsit de recollir material essencial.

La despesa de la butxaca ja s’ha vist reduïda gràcies al projecte “Xarxa Llibres” iniciada fa quatre anys pel nostre conseller Vicent Marzà, el qual suposa la reutilització de llibres escolars gestionats des de l’escola. Per aquest motiu, la campanya està vinculada a la recol·lecció de material fungible escolar i també d’higiene personal.

Arrima’t el proper dijous 5 a partir les 18 hores a la plaça del mercat i col·labora amb allò que pugues! El material que es recullga anirà destinat a l’Ampa del C.E.E. Baix Maestrat de Vinaròs, qui s’encarregarà de gestionar el repartiment entre les famílies que ho necessiten.

Accedeix a la notícia completa al següent enllaç.