Renovació de càrrecs de l’executiva de Compromís per Vinaròs

El passat dimecres 11, els afiliats de la coalició local de Compromís per Vinaròs van ser convocats a una assemblea, l’objectiu de la qual va ser l’elecció i renovació dels càrrecs de l’executiva.

Durant aquesta trobada van analitzar-se els diferents càrrecs que havia en la legislatura anterior i es va analitzar si el funcionament d’aquests havia sigut adequat. En conseqüència, va decidir-se per unanimitat que l’executiva en la propera legislatura estiga configurada per Jordi Navarrete al capdavant com a portaveu local i seguit de Juan Carlos García com secretari d’organització.

Pel que fa a la gestió comunicativa i de xarxes s’ha passat el relleu a Mirella Extrem, mentre que la gestió comptable estarà en mans de Sebastian Querol com a tresorer. Per descomptat, entre els altres components de l’executiva comptem amb la nostra regidora, Paula Cerdà, juntament amb Helena Román i també Samuel Cerdà.

Compromís és el resultat de la coalició entre diverses agrupacions polítiques com Bloc, Iniciativa o Gent de Compromís. I per aquest motiu l’executiva s’hi configura tenint representació de membres de les diferents agruapacions. Totes les veus tenen cabuda en el nostre partit perquè totes i tots volem el millor per Vinaròs.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *