La nostra regidora Paula Cerdà va ser convidada el passat día 27 de desembre a la tertúlia radiofònica de la cadena Ser Maestrat.

Cerdà va tindre la possibilitat d’iniciar la tertúlia recordant a tots els oients que Compromís per Vinaròs no forma part de l’equip de govern (tot i les publicacions d’altres partits com el PP o Ciudadanos que deien el contrari) i que ja vam exposar públicament mitjançant roda de premsa els motius pels quals no entràvem dins del pacte. Tanmateix, ha exposat una aproximació que va fer l’alcalde Alsina cap a la nostra coalició on va oferir-li la regidoria de Festes i possiblement Cultura (tot i que havia de confirmar-ho mitjançant reunió amb l’altre soci de govern).

També va donar veu a les queixes veïnals que ens van arribar per la falta d’informació sobre els carrers tallats en el dia de la bici i la marxa BTT celebrada, com també la falta de compromís social pel que fa a respectar el tall de circulació durant el diumenge de la Setmana de la mobilitat sostenible (on la circulació de cotxes va continuar).

Escolta la tertúlia íntegrament al següent enllaç.