Assistència a la tertúlia radiofònica de Ser Maestrat

La nostra regidora Paula Cerdà va ser convidada el passat día 27 de desembre a la tertúlia radiofònica de la cadena Ser Maestrat.

Cerdà va tindre la possibilitat d’iniciar la tertúlia recordant a tots els oients que Compromís per Vinaròs no forma part de l’equip de govern (tot i les publicacions d’altres partits com el PP o Ciudadanos que deien el contrari) i que ja vam exposar públicament mitjançant roda de premsa els motius pels quals no entràvem dins del pacte. Tanmateix, ha exposat una aproximació que va fer l’alcalde Alsina cap a la nostra coalició on va oferir-li la regidoria de Festes i possiblement Cultura (tot i que havia de confirmar-ho mitjançant reunió amb l’altre soci de govern).

També va donar veu a les queixes veïnals que ens van arribar per la falta d’informació sobre els carrers tallats en el dia de la bici i la marxa BTT celebrada, com també la falta de compromís social pel que fa a respectar el tall de circulació durant el diumenge de la Setmana de la mobilitat sostenible (on la circulació de cotxes va continuar).

Escolta la tertúlia íntegrament al següent enllaç.

Arxivat en: General, Sanitat i Benestar Social, Tertúlia radiofònica, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *