Amb l’inici del curs escolar iniciat, aquesta setmana la nostra regidora Paula Cerdà va fer entrega del lot que vam recollir a principi de mes gràcies a la campanya iniciada per aquest col·lectiu local anomenada “Tornada a escola solidària”. Enguany, l’assemblea va decidir que els receptors foren l’AMPA del C.E.E. Baix Maestrat de Vinaròs, la qual ha mostrat el seu agraïment i satisfacció tant per la donació com per les mostres de participació ciutadana obtingudes.

L’objectiu d’aquesta activitat va ser promoure la participació ciutadana i la solidaritat respecte aquelles famílies que tenen dificultats econòmiques i que la tornada a l’escola suposa una gran despesa encara.

Per aquests motius, la prioritat de la campanya ha estat recollir material bàsic que utilitzen els nens directament; material escolar de papereria i material d’higiene personal (perquè el treball que es fa a les escoles va més enllà dels coneixements).

Des de Compromís per Vinaròs tenim clar que encara queda molt per fer amb el propòsit de reduir les dificultats econòmiques que té part de la societat a dia d’avui. Per això, tenim clar que continuarem desenvolupant activitats amb les quals millorar la vida de totes i tots els vinarossencs.