Compromís per Vinaròs veu positiva la distribució de botelles de vidre reutilitzables entre la població.

  • La seua regidora, Paula Cerdà, considera positiu el canvi produït per la regidoria de Transició Ecològica després d’haver reclamat la distribució per a més treballadors i població en general.

Ni un mes ha passat des que el col·lectiu de Compromís per Vinaròs donés la seua opinió sobre la mesura de les botelles de vidre creades i pagades des de l’Ajuntament, les quals van ser repartides per als regidors i una part dels treballadors del consistori.

L’origen d’aquesta crítica va sorgir després del plenari de gener mitjançant unes declaracions de Paula Cerdà, regidora de Compromís. Cerdà, després d’observar que, tot i que les botelles s’havien regalat als regidors, les taules del plenari continuaven plenes de botelles de plàstic per al seu consum a més de la no presència d’aquestes per part de la resta de regidors de l’Ajuntament.

Ara, des de Compromís per Vinaròs destaquen el canvi realitzat per part de la regidoria de Transició Ecològica per haver repartit botelles a la resta de personal que configura l’Ajuntament (personal de neteja, conserges dels centres educatius, brigada, etc.) i per haver destinat una quantitat per a la ciutadania, la qual havia quedat discriminada per la forma que s’havien repartit les ampolles i que ara poden obtindre’n una realitzant compres al Mercat i presentant la targeta de fidelització de clients que va crear-se durant la legislatura passada.

Cerdà expressa que “este canvi ha sigut gràcies a la reclamació feta des de Compromís perquè la mesura inicial era injusta per a la ciutadania” ja que aquestes botelles s’han pagat amb els diners de tots. Tot i que Cerdà continua representant Compromís des de l’oposició, indica que esta fita “és un petit detall que dóna exemple que continuem treballant per Vinaròs i millorar el nostre medi ambient i la vida de tots els vinarossencs”.

Arxivat en: General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *