Els simpatitzants i membres del col·lectiu local de Compromís per Vinaròs vos desitgem que tingueu unes bones festes en estes dates nadalenques i una bona entrada al nou any 2021.

La fi d’aquest any prou atípic ha portat a moltes famílies moments durs com a conseqüència de la crisi socioeconòmica que ens ha originat l’arribada de la Covid-19. Moments que enfosqueixen les mostres de recuperació econòmica que començaven a estendre’s arran de tot el territori després d’anys difícils per l’anterior crisi econòmica. Ara, la Covid-19 ens ha mostrat la necessitat d’enfortir el sistema sanitari públic, el qual ha estat patint durant molts anys per la falta d’inversió econòmica i retallades en recursos, personal, infraestructures, etc. Però aquesta crisi ha mostrat part dels beneficis que generen per a gran part de la població poder gaudir d’aquest dret universal.

Per això vos desitgem de tot cor salut i esperança per tal de recuperar poc a poc les situacions personals de cadascú i millores en la qualitat de vida de tota la ciutadania. Perquè el nostre propòsit és ajudar i oferir les ferramentes a aquells que ho necessiten. Seguim endavant per a fer de Vinaròs una ciutat millor i que tinga en compte a tota la ciutadania.

Bones festes 2021