Domènec Fontanet proposa una serie de mesures per donar un bon servei al ciutadà

Domènec Fontanet, regidor i candidat a l’alcaldia de Vinaròs per Compromís diu: ”sempre he pensat que els treballadors de l’ajuntament, començant pels regidors, han d’estar al servei del ciutadà per a solucionar qualsevol dubte, problema o tramitació. La bona atenció, informació i les bones maneres d’atendre a les persones, es el compromís que m’he proposat per a que les persones que s’apropen a qualsevol dependència de l’Ajuntament, es sentisquen ateses i acompanyades en tot moment”.

Domènec continua dient: ”un dels departaments que ha crescut desmesuradament en l’atenció i informació a persones ha estat Benestar Social, el qual a quatriplicat l’atenció en els últims anys. Per això, des de Compromís proposem l’ampliació de la plantilla al departament de Benestar Social, per prestar un millor servei en l’atenció, gestionar amb més agilitat les demandes de part dels usuaris i ampliar els programes socials que es poden oferir”.

D’altra banda, millorarem l’Oficina d’atenció i informació al ciutadà, ficant a l’abast tots els recursos, per no haver de suportar cues en les tramitacions (inscripcions l’Illa, beques), ampliant l’horari d’atenció per la tarde un dia a la setmana. En l’aspecte d’optimar els recursos, renunciaré als dos càrrecs de confiança de l’alcaldia i al cotxe oficial de gama alta, privilegis que des de fa molt temps tots els alcaldes han tingut.

A més, aplicarem una Política Participativa, en la qual el ciutadà siga el protagonista de les decisions municipals. Escoltar a la gent per saber el que fa falta al poble és l’eina que aplicarem, posant tots els recursos dels que disposa l’ajuntament per a donar una resposta als xicotets o grans problemes quotidians. Aplicar una política de baix cap a dalt, és la forma que tenim de governar el nostre poble, per que estem al servei dels vinarossencs. Posar a l’abast del ciutadà amb jornades explicatives i d’informació de com es crea i es desenvolupa el Pressupost Municipal, posant en pràctica la Campanya Pressupost Participatiu, que tants bons resultats ens ha donat durant estos 8 anys.

Per finalitzar, el candidat a l’alcaldia declara: ”me comprometo a negociar amb l’empresa concessionària del servei de vigilància de la Zona Blava l’eliminació de la Zona d’Estacionament d’estiu (Zona Carabassa). Així com la implantació de la primera 1/2 hora GRATUÏTA en la zona blava i pàrquings soterrats municipals, amb l’obligació en la contractació de personal a persones amb alguna discapacitat en la gestió de la vigilància i manteniment dels pàrquings soterrats municipals”.

Arxivat en: Política Participativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *