Aconseguim la Q de Qualitat Turística

El Centre de Dinamització Turística CDT-Castelló ha acollit aquest matí l’acte de de lliurament de les banderes Q de Qualitat Turística que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola ICTE. Vinaròs ha rebut les deu banderes que certifiquen, segons la ISO 14001, la qualitat de les platges en aspectes com la neteja de les aigües, qualitat de les instal·lacions, mesures de vigilància o accessibilitat.

El regidor de Turisme, Domènec Fontanet, ha rebut els distintius de mans del president de la Generalitat, Ximo Puig, en un acte en què han participat els municipis costaners de la Comunitat Valenciana, que han aconseguit reunir un total de 47 platges certificades. L’edil destacava que “rebre aquests distintius suposa reconèixer el treball continu de millora de les nostres instal·lacions i de mantenir les nostres platges, que suposen un gran atractiu turístic per Vinaròs, en perfectes condicions” i assenyalava que “seguirem treballant per posar en marxa noves millores i serveis al nostre litoral “.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, animava els municipis “a seguir treballant perquè la tasca quotidiana de cuidar les nostres platges seguisca donant els seus fruits” i assenyalava que “la millora de la productivitat en sectors com el turisme és clau per assegurar el futur econòmic dels valencians “.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *