Camins nets, adéu herbicides.

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vinaròs aposta per deixar d’aplicar herbicides en el desbrossament de cunetes i camins rurals del terme municipal i substituir aquest sistema per la neteja mecànica, per tal de mantenir en condicions aquests espais. Actualment, el tractament amb productes químics compta amb una partida de 20.000 euros, una quantia que, en l’exercici vinent, es destinaria a realitzar millores i condicionament del terme.La recuperació del servei de neteja i desbrossament mecànic no suposarà cap cost addicional per al consistori, més enllà del consum de combustible ja que l’operari encarregat està adscrit al servei municipal i la maquinària és propietat de l’Ajuntament de Vinaròs. El regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, ha destacat que “apostem per deixar d’utilitzar herbicides, en considerar que la seua aplicació pot suposar un perjudici per al medi ambient. Els treballs mecànics a càrrec dels operaris asseguraran que els camins del terme rural estiguen en condicions, sense haver de recórrer a l’ús de productes químics i sense suposar una inversió addicional “.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *