Quatre nous trens Vinaròs-Madrid

El regidor de Turisme de Vinaròs, Domènec Fontanet, ha participat aquesta setmana en una reunió amb els regidors de Turisme de Peníscola i Benicarló i tècnics d’Adif, per tal de conèixer els canvis que afecten les línies que comuniquen la nostra comarca amb Madrid, València i Castelló. Segons es va comunicar, el servei de trens Alvia que uneix Vinaròs amb Madrid funcionarà fins a l’1 d’agost amb dues freqüències, les mateixes que les existents fins ara. A partir d’aquesta data, augmentaran fins a quatre els trens que comunicaran Vinaròs amb Madrid, encara que de manera combinada realitzant un transbord a València. Una altra de les qüestions que afectarà les comunicacions ferroviàries seran les obres al corredor mediterrani, que començaran al mes de setembre.

Segons els responsables de RENFE, els canvis es donaran a conèixer amb la major promptitud possible i es treballarà per mantenir el mateix nombre de freqüències, a causa del important volum d’usuaris amb què compta aquesta línia. Fontanet explicava que “la comunicació per tren del nostre municipi és fonamental per a rebre major nombre de visitants. De moment, tenim previst estudiar quin tipus de trens ens beneficien més, tant a nivell social com econòmic, per tal de demanar que es treballe en aquest sentit “.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *