La setmana passada el nostre candidat a l’alcaldia Jordi Moliner i la nº 2 Paula Cerdà van fer pública el llistat de ciutadans i ciutadanes vinarossenques que integren la llista per a les eleccions locals mitjançant una roda de premsa.

En aquesta ocasió, presentem la visita de Jordi Moliner als estudis de la Ser Maestrat,  qui va ser el convidat al programa Hoy por hoy Maestrat dirigit pel periodista local Julio Vidal. Durant la tertúlia, Jordi va anar desxifrant cada un dels integrants de la llista i va explicar un poc sobre els seus àmbits professionals i inquietuds. Pots escoltar íntegrament l’entrevista al següent enllaç.

Tanmateix, Julio Vidal va donar-li peu per a que Moliner expliqués als oients la seua valoració personal sobre com ha sigut la tasca realitzada a la seua regidoria (Agricultura, Pesca i Medi Ambient) i de l’equip de govern actual, així com ha desvetllat alguns aspectes per a la propera legislatura.

Les sensacions que desprèn Jordi Moliner després d’aquesta intervenció són de naturalitat i d’una persona que s’implica amb aquells col·lectius i persones que tenen un problema a resoldre. La implicació i l’esforç són senyals visibles en la gran quantitat de fets que ha desenvolupat durant aquests 4 anys i que continuarà tenint per al servei de la ciutadania. Moliner és un candidat #imparable.