Es tracta d’una subvenció directa a l’Ajuntament de Vinaròs per tal de pal·liar les dificultats que puguen tindre famílies i persones majors com a conseqüència de la Covid-19.

La Conselleria d’Inclusió i Polítiques Socials, la qual està dirigida per Mónica Oltra, ha tramitat una subvenció a benefici dels ajuntaments i mancomunitats de tot el País Valencià.  61.049€ és la xifra destinada per al terme de Vinaròs i que va destinada a reforçar l’atenció als ciutadans amb més vulnerabilitat dins la situació excepcional de la Covid-19 segons l’atenció que reben pels professionals de Serveis Socials, com són: persones majors, depenents, sense llar, infants afectats pel tancament dels centres educatius o famílies monoparentals.

L’objectiu d’aquestes ajudes és reforçar la prestació dels serveis bàsics de Serveis Socials i garantir el dret bàsic d’alimentació dels nens i nenes en situació de vulnerabilitat. A més, aquest suport econòmic per a les famílies és paral·lel a l’ajuda prestada per la Conselleria d’Educació encapçalada per Vicent Marzà, la qual ha otorgar l’import de les beques menjardor en xecs en valor de 60€ per a la compra d’aliments als supermercats Consum. D’aquesta forma l’administració educativa continua destinant la partida pressupostària de les beques menjador en aquells infants amb més necessitats.