Article publicat al Diariet (20/07/2020).

El passat 15 de juny va fer un any que vaig jurar el càrrec com a regidora de Compromís a l’Ajuntament de Vinaròs. Iniciàvem una nova legislatura amb il·lusió i amb moltes ganes de dur endavant tots els nostres projectes. Des d’ací agrair a tota la ciutadania que va confiar amb nosaltres, sense ells no tindríem veu a l’Ajuntament.

Per a ficar una mica en context a tota la gent, faré un breu resum de com ha sigut aquest any. En l’anterior legislatura, Compromís formava part de l’equip de govern juntament amb el PSPV i TSV. En l’actualitat, lamentablement estem en l’oposició, ells mateixos no ens van deixar alternativa. Les negociacions van ser molt dures  i no vam acceptar el seu oferiment, una regidoria buida de contingut. Així els ho vam fer saber, després de reunir-se l’executiva. La possibilitat d’arribar a un acord en un futur va quedar sobre la taula.

Ara mateix a Vinaròs governen en minoria, malgrat que ells no seu pensen, és així. Depenen d’un vot per a qualsevol aprovació i com van adonar-se en l’aprovació dels pressupostos. Pot ser per aquesta raó, van començar novament els oferiments per entrar a l’equip de govern. Això sí, aquesta vegada amb la regidoria de festes (amb totes) i no com anteriorment, nomes amb quatre d’elles.

Enmig de tot açò, malauradament ens hem vist afectats per la pandèmia de la Covid-19. Per una vegada, degut aquesta situació, tots els partits polítics ens hem ficat d’acord per afrontar aquesta situació tan excepcional que ens ha tocat viure. Desgraciadament  no sempre ha sigut així, ja que l’equip de govern ens va vendre transparència i diàleg en l’oposició i últimament no està sent així; ens assabentem abans en premsa que per ells. Lamentem aquestes actituds i esperem que ens informen de totes les actuacions que es duen a terme. O és que es pensen que no formem part de la corporació municipal?

A pesar de tot, seguim en la mateixa energia que el primer dia, i no ens cansarem de lluitar per fer un Vinaròs millor. ¡¡Per a nosaltres, les persones són el primer!!