Vinaròs ha estat una de les poblacions amb major quantitat adjudicada a la província de Castelló.

La Conselleria d’Educació ha comunicat recentment l’assignació d’ajudes econòmiques directes amb el propòsit que totes les poblacions realitzen activitats dirigides als xiquets i joves per tal de compensar l’aïllament viscut durant els mesos de confinament. En total s’han pressupostat 9 milions d’euros a repartir per tot el territori.

En el cas de Vinaròs, la dotació econòmica ascendeix a 52.476€ amb els quals l’ajuntament ha d’ofertar activitats extraescolars o altres programes de suport educatiu per a infants fins a estudiants de les etapes de Batxillerat i Formació Professional. Aquestes activitats, segons la informació publicada a la web de la Conselleria d’Educació podran iniciar-se des de juliol o també durant el curs acadèmic 2020/21.

Pel que fa a l’ús d’aquesta subvenció per part de l’equip de govern es desconeix quins propòsits tenen i quan es realitzaran. Per tant, des de Compromís per Vinaròs continuarem preguntant per tal de conèixer com va a destinar-se esta partida pressupostària otorgada gràcies a la conselleria del compant Vicent Marzà.