El Club de Futbol Vinaròs està de celebració ja que un dia com avui fa 100 anys va crear-se. L’entitat esportiva, que acumula una llarga trajectòria en les diferents competicions comarcals, porta realitzant diferents propostes durant tot l’any amb el propòsit de visibilitzar i celebrar el seu centenari amb la ciutadania vinarossenca. Un exemple és la venda de la samarreta del centenari.

Tant per la llarga trajectòria de l’entitat com per la gran quantitat de vinarossencs i vinarossenques que gaudeixen d’aquest esport practicant-lo com animant-los des de les graderies de l’estadi, el col·lectiu de Compromís per Vinaròs s’ha sumat a les diferents felicitacions que s’han estat compartint per xarxes socials en el dia d’avui. Per a escoltar la felicitació de la nostra regidora a aquesta entitat esportiva apreta aquí.

Desitgem que l’entitat com els membres de les juntes, jugadors i socis que el configuren continuen fent història i fomenten la pràctica del futbol i d’un estil de vida saludable per molts anys més.