Al plenari d’aquest mes hem recollit diferents preguntes i precs per part de la ciutadania vinarossenca. A continuació les desglossem:

  1.  Els veïns del carrer García Julve ens han preguntat els motius d’haver llevat les bandes sonores que havia a l’accés del carrer des de l’avinguda Maria Auxiliadora, ja que molts cotxes circulen a velocitats elevades i fins i tot han patit algun succés.
  2. Preguem, per part d’alguns veïns del carrer Andalucia que s’estudie la substitució dels arbres que hi ha a aquest carrer per tal d’evitar més caigudes i que comencen a podar-se abans de causar el seu fullatge problemes de brutícia.
  3. El veïnat del Camí Sant Sebastià ens prega que s’instal·le un espill a la punta del carrer per tal de millorar la visibilitat quan es vol incorporar al vial del carril lúdic i també millores en l’enllumenat.
  4. Un altre ciutadà ens prega que la web de la regidoria de Cultura s’actualitze i que s’incloga tant la programació teatral, cultural com també la dels actes de la Carta de Poblament.
  5. Que es torne a instal·lar el bany portàtil a la costa Sud per a la gent que necessite utilitzar-los quan van a passejar i també que s’amplie els serveis de dutxes a les platges.
  6. Preguem que s’estudie la connexió de les dutxes que hi ha a les cales a l’aigua de la mar i no a l’aigua potable, com es va aconseguir en els rentapeus del Passeig Marítim.
  7. Diverses queixes ciutadanes ens preguen que l’Ajuntament faça un manteniment a la zona del Port, tot i que sabem que és competència de Costes, amb el propòsit de reduir la quantitat de brutícia, vidres de botelles trencades, etc. abans que la mar se l’emporte.
  8. Hem tornat a recordar que estem esperant les respostes a les preguntes que vam realitzar en l’anterior plenari, tot i que la regidora d’Obres i Serveis ens va comunicar in situ que ens les respondria telemàticament.